Jacob Bork

Kontakt

E-mail: borkfitness@gmail.com
Facebook: Jacob Bork – Personlig træner
Instagram: borkfitness
Mobil: 2890 2934
Web: www.borkfitness.dk

Profil

Jeg har stillet op til Athletic Fitness, trænet styrkeløft og konkurreret i stærkmand. Jeg er en alsidig træner med en kæmpe passion for styrketræning. Ikke mindst er jeg en træner som praktiserer hvad han prædiker. Hvis mine klienter skal trænes hårdt, så træner jeg ligeså hårdt selv!

Hvem træner du?
ALLE! Kommer man til mig med et brændende ønske om at forbedre sig – da vil jeg til enhver tid gøre mit bedste for at du opnår dine mål.

Styrke
For mig er styrke et ekstremt effektivt parameter til at måle fremgang. Fra den helt utrænede person som er oppe i alderen til den avancerede løfter, der mener jeg at styrke er et vigtigt aspekt af træningen. Uanset hvilke målsætninger du måtte have for forløbet, der vil jeg monitorere din styrke ud fra øvelser der afspejler dine mål.

Kost
Afhængigt af ens mål, da skal kosten afspejle ens mål og den opsatte tidsramme. Langt de fleste ønsker at opnå en pænere krop og forblive i den form, derfor forsøger jeg at give mine klienter redskaber som gør det muligt at komme ned i den ønskede form og derefter forblive der! Det er vigtigt for mig at mine klienter ikke får et sygeligt forhold til mad, men formår at skabe en balance mellem kost og resten af ens liv.

Træning med Jacob Bork
Jeg vil i langt de fleste tilfælde lægge ud med en screening af din teknik i de basis løftene, herefter vurderer jeg dit niveau med henblik på de basale bevægelser. Når du træner med mig vil jeg altid forsøge at presse dig langt udover dine grænser, det vil være hårdt og du vil til tider ønske du ikke valgte mig som træner. Men jeg ønsker at mine klienter får det allerbedste og dette betyder at jeg vil forsøge at presse dig derud hvor du ikke ville kunne komme ud uden mig. Jeg vil have at træningen skal styrke din krop, dit sind og give dig selvtillid til at tro på din egen formåen!

 

Gem

Gem

Gem

Gem