Louise Camilla Haustrup

Kontakt

E-mail: haustrup@icloud.com
Facebook: Louise Camilla – IFBB bikini fitness atlet
Instagram: Louisecamillah
Mobil: 3132 3179

Profil

29 år
IFBB Bikini fitness atlet
Personlig træner, Kostvejleder & fitness instruktør

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er uddannet personlig træner og kostvejleder, men bygger stor del af min viden, på den erfaring jeg har gjort mig som bikini fitnesss atlet, de sidste par år. Jeg har derfor selv afprøvet meget på egen krop, hvilket betyder at jeg personligt og fagligt kan relatere til de udfordringer, som følger med hård træning og omlægning af kost- og livsstil.
Min passion består i at hjælpe piger og kvinder til at blive den bedste udgave af sig selv og elske sig selv hele året rundt. For mig går fysisk og psykisk velvære hånd i hånd, og jeg glæder mig til at hjælpe netop dig med at skabe balance og opnå langvarige resultater.
Så om du ønsker at komme på scenen, eller bare det at komme i bedre form og få en stærkere krop, så står jeg klar til at hjælpe dig med at nå dine mål og drømme!

Resultater
NC2015: 3 plads
DM2015: 6 plads
DM2016: 4 plads
IFBB Diamondcup Liverpool okt/2016 – 4 plads
Nordisk mesterskab okt/2016 1 plads
IFBB World Championship nov/2016 – 5 plads

 

Gem

Gem

Gem

Gem