Peter B. Lund

Kontakt

E-mail: lundtraining@gmail.com
Facebook: lundtraining
Instagram: lundtraining
Mobil: 2121 0829

Profil

Jeg er en mand på 35 år, som oprindelig kommer fra Jylland, men har de sidste 10 år været bosat i København. Jeg træner ca. 5 til 6 gange om ugen, og bor sammen med min forlovede og 2 hunde i Brønshøj.
Jeg betragter mig selv som udadvendt og har let ved at komme i kontakt med folk på alle niveauer. Jeg er: ansvarsbevidst, empatisk, har ordenssans, er kvalitetsbevidst, tager initiativ, er serviceminded og er struktureret. Det motiverer mig at have et arbejde, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel og andre har gavn af de opgaver og tjenester jeg udfører.

Hvad er min baggrund og hvad kan jeg tilbyde:
Jeg har 18 års erfaring inde for fitness/træning og det har altid været noget særligt for mig, da jeg har set det som et fristed og terapi for hovedet, efter en lang dags arbejde. Endvidere motiverer det mig, at man kan se sin krop forandre sig ved egen vilje og dedikation.

Jeg lægger stor vægt på du føler du får det meste og bedste ud af den tid som du lægger i din træning, og du føler at det er noget som passer ind i din hver dag, da det her handler om din krop og velvære. Samtidig skulle træningen gerne være sjovt, da det er noget du bruger din som regel sparsomme fritid på.
Ikke to træninger vil være ens, og du presser dig selv mere end du troede muligt og det er her jeg kommer ind i billedet!
Jeg vil gøre mit yderst til at vi sammen når de mål du måtte have, og er ved din side hele vejen.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller vil aftale tid til en snak