Phillip Dalby

Kontakt

E-mail: Phillip@dalbyfitness.dk
Facebook: Dalbyfitness
Instagram: Dalbyfitness
Mobil: 2282 8498
Web: www.dalbyfitness.dk

Profil

Jeg hedder Phillip jeg er 29 år, er gift og far til to.

Jeg er EHFA certificeret Personlig træner og Kostvejleder.

Jeg har trænet siden jeg var 15 år, bodybuilding har siden da været en passion.

Med mange års erfaring inden for træning og en uddannelse i ryggen, kan jeg hjælpe dig med at opnå dine mål.

Jeg har prøvet på egen krop hvad det vil sige at være overvægtig og ”den tykke dreng i klassen” og ved hvad det kan gøre ved selvværd og humør. Jeg tog en aktiv beslutning om at ændre mit liv til det bedre og derfor er jeg rustet til at kunne give dig en hjælpende hånd med at gøre det samme.

Hvad kan jeg tilbyde
Vil du lave en livsstils ændring, vil du have den strandkrop du altid har drømt om, vil du være bikini klar eller vil du have større guns for at imponere hende den søde, eller vil du bare føle dig tilpas i en sund krop. Så kan jeg hjælpe dig med at opnå dine mål. Med lige dele kærlige spark bagi og klap på skulderen, gør vi sammen træningen til en hård og sjov oplevelse.

Jeg har i mange år trænet på egen hånd og været igennem “The do’s and don’t’s” og har fundet ud af hvad der virker og hvad der ikke gør, så du ikke behøver. Jeg har igennem alle de år samlet viden for at kunne give den videre til dig, så du kan høste frugten af denne.

Alle er forskellige og har forskellige mål, så derfor skræddersyr jeg et træningsprogram og/eller Kostprogram til lige netop dine behov.

Jeg kan tilbyde dig en god blanding af tunnelvisions-fokus og motivation, uden at glemme at have det sjovt med det man gør undervejs. Hårdt arbejde der giver resultater, samtidig med der er plads til at leve.

 

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem